Wij bieden onze cliŽnten een compleet pakket aan diensten, ondermeer het verwerken van financiŽle administraties, het opstellen van fiscale aangiften, fiscale begeleiding, tot en met het implementeren van nieuwe boekhoudprogramma's.
  Voor het verwerken van Uw complete financiŽle administratie gebruiken wij software van Davilex. Hierdoor bent U verzekerd van een betrouwbare en actuele informatievoorziening. Daarnaast blijft het mogelijk dat U zelf de administratie verwerkt: voor meer informatie over het Davilex pakket klikt u op bovenstaande 'Davilex-link'.
  Na het verwerken van de financiŽle administratie stellen wij voor U de jaarrekening op. Tevens is het mogelijk om tussentijdse rapportages samen te stellen.
  Wij verzorgen voor U alle fiscale aangiften; Omzetbelasting, Loonbelasting, Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting.
  Bij het uitbesteden van de Loonadministratie aan ons kantoor, verzorgen wij voor U de sociale verzekeringen, loonberekeningen en de aangiften loonbelasting. U ontvangt per medewerker voor elke periode een gespecificeerde berekening van het netto-loon. Tevens kunnen wij de door U gewenste arbeidscontracten opstellen.
  Is Uw organisatie te klein om een medewerker in dienst te nemen, dan zijn wij in overleg bereid om periodieke ondersteuning te verlenen op locatie voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden.
  Bij het opzetten van een eigen zaak kunnen wij U adviseren op de volgende punten: automatisering, administratieve organisatie, financiŽn, fiscale zaken en subsidiemogelijkheden.
 

G. Kitslaar Administratie- en Advieskantoor
Baarzenstraat 19a
5262 GD VUGHT

tel./fax. 073 - 657 89 50
mobiel 06 - 12 77 15 19

e-mailadres: g.kitslaar@adminkitslaar.nl